Reviews


5 stars after 642 reviews
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/23/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben telefonisch al contact gehad, sushi was koud niet vers en echt onder het niveau wat we normaal van jullie krijgen. We vonden het erg jammer dat we hier zeker niet van genoten hebben en zelfs sushi hebben weggegooid dat hebben we echt nog nooit eerder gedaan 9/19/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/19/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/18/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer super lekker! Echt vers.. 9/18/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig!!! 9/15/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goedenavond, een paar keer pokebowl besteld naar volle tevredenheid. Alleen de laatste 2 keer was de bowl niet gevuld zoals gewoonlijk. Veel minder rijst en groenten. Hopelijk worden de bowls weer als vanouds gevuld. 9/15/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/14/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/13/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
De bezorger had de bestelling onvolledig bezorgd. En dat gebeurde daarna nog een keer. Het eten was lekker. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/13/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hadden Edamame erbij en die zaten keurig in een plastic bakje waarop een sticker met ongeveer de tekst 'magnetron 1 minuut'. Het bakje bleek echter niet tegen de magnetron te kunnen ....... Voor wat betreft de fooi voor de bezorger: die hebben we aan de deur gegeven (corona proof). This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/13/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker, verse sushi! Snelle levering en vriendelijke bezorger. 9/12/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was echt heel erg lekker 9/12/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De kleine zakjes met soja saus zijn niet handig open te maken en hebben veel Minder inhoud dan voorheen! 9/11/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 9/11/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima eten en na 45 minuten bezorgd! 9/10/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten weer en mooi op tijd geleverd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/6/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Deze keer mindere kwaliteit, niet alle ingredienten. Slecht deze keer. Deel bestelling ook niet aanwezig. Later gebracht. Hmm 9/5/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voedsel echt heel goed al zou ik persoonlijk de zakjes met sojasaus vervangen voor een minder zoute versie 9/4/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/4/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas is dit keer de opmerking niet gelezen (tot nu toe ging dit meestal goed), maar desondanks superlekkere sushi en na 45 min al bezorgd! 9/3/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kreeg niet helemaal wat ik bestelde, jammer, maar eten was verder prima. 9/2/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere verse producten. 9/1/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd top eten bestellen hier regelmatig heerlijk! 8/31/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De rijst was niet goed gekookt. Zaten hardere korrels in 8/31/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ondanks vooraf online besteld, alsnog bijna een half uur op mijn bestelling moeten wachten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/30/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/30/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas 90 minuten moeten wachten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/30/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten 8/29/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Stokjes/bestek bij 2 pokebowls zou fijn zijn geweest 8/29/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/29/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik had zalm sashimi besteld en kreeg maar 5 stukjes ipv 6! Dat was best jammer 😔 Verder was het prima, zoals altijd! 8/28/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk! 8/28/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat een zalige sushi 8/27/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/26/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi..... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/23/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/23/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/23/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Sojasaus was een wat weinig. 8/22/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Duurt meestal iets langer dan aangegeven, maar bellen daar tussentijds keurig over op. De afbeeldingen/foto's op de website van de gerechten zouden wat mij betreft wat duidelijker mogen. 8/22/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Poke Bowl was weer heerlijk! 8/19/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Besteld was Poke Bowl met Salademix, geleverde werd met rijst. Toch heel lekker gegeten. 8/17/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik kwam aan en ik werd meteen geholpen. Alles stond al klaar en het eten was heerlijk. Mooie grote stukken shasimi in de poke bowl! 8/15/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Top 8/14/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/13/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De hoeveelheid viel mij tegen. Ben dit niet gewend van jullie. 8/13/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/13/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat de bestelde zeewiersalade niet op de pokebowl zat 8/12/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/12/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/12/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/11/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk 8/10/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/9/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/8/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/8/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top, goede service, heerlijke sushi, na onze vakantie de eerste avond thuis een heerlijk diner. 8/7/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/6/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
In mijn bestelling zat een sushi schotel die ik niet besteld had, maar ook deze was zeer smakelijk! 8/6/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/5/2020
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg jammer dat de bestelling niet compleet was en dat de opmerkingen op de bon niet gelezen worden. (Terwijl er ook nog over gebeld is en aangeraden werd een opmerking bij te schrijven. verder prima sushi, maar erg vervelend dat je betaald voor dingen die je niet krijgt. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/2/2020
Yummy's 5 stars after 642 reviews
Yummy's