Reviews


5 stars after 1007 reviews
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk! 5/8/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/8/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit verschilt helaas per keer. Dit keer erg smakelijk ! Wel jammer dat de spicy sushi bij de handrol gedaan was en niet apart. 5/8/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik vind het bakje kleiner, de rodekool met appels is heel anders, minder lekker ik mis de appels. Verder heel lekker 5/8/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vriendelijk en super bediening 5/8/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/7/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer tevreden met de snelheid, kwaliteit en de website was ook meer dan overzichtelijk. En het allerbelangrijkst: heerlijke Sushi gegeten! 5/6/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/4/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was prima en lekker!! 5/3/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles is perfekt verlopen 5/3/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zo als altijd weer super lekker, top!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ze kijken goed naar de opmerkingen. Bezorger vriendelijk. Sushi was wel lekker, alleen waren meerder stukken al helemaal uit elkaar gevallen in de bakjes, dit was jammer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk!! 5/1/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel geleverd en garnalen waren zelfs nog lekker warm, vriendelijke bezorger 5/1/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/1/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/1/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De smaak was goed. De rollen zelf vielen steeds uit elkaar bij het eten, ze waren erg slap. En een overdaad aan gebakken uitjes wat erg overheersend was. 5/1/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en snelle aflevering. 5/1/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, bestelling volgens afspraak, warme gedeelte was wat lauw. 4/30/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/29/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, zag er netjes uit en was niet te veel of te weinig. 4/28/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hadden dit keer de april box, echt heerlijk. We hebben genoten!! 4/27/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/27/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten en op tijd geleverd, maar deze keer de inhoud van de pokebowls goed op de bon maar niet helemaal tof in de box: verkeerde combirs gemaakt. 4/27/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/27/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas heel weinig dressing in de pokébowl en de avocado was te hard/onrijp. Niet lekker, heb het dan ook niet helemaal opgegeten. Zonde! 2e keer in korte tijd dat ik spijt heb dat ik heb besteld. Niet van jullie gewend. Hopelijk weer beter de volgende keer! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker sushi This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk heerlijk gegeten!!! 4/24/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker sushi. Zeker een aanrader! 4/24/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De website kan op veel punten verbeter worden. 4/24/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer perfect, de beefstokjes waren mals en goed op smaak, de sushi weer overheerlijk en ze luisteren altijd naar je wensen als je iets wilt aanpassen. Bezorging was dit keer bizar snel! Niet goed voor de portemonnee dat ze om de hoek gevestigd zijn haha! 4/24/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/23/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/23/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle service, heerlijke en voldoende maaltijd. Wel jammer dat de samenstelling niet geheel was zoals besteld. Ondanks dat wel heerlijk. 4/23/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/23/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/22/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker snel bezorgd en het was weer zalig! (April plate!) 4/20/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vers en lekker gezond! 4/19/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De pokebowls zijn echt een aanrader! 4/19/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keurig op tijd geleverd. Sushi was heerlijk en vers. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/18/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/17/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer ontzettend lekker 😋 4/17/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer top. 4/16/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk weer, top. 4/16/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer Top!! 4/16/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom weer een goede service! Super snelle bezorging. En de sushi’s waren weer zoals gewoonlijk verrukkelijk 😋 4/16/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/14/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/12/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Best sushi This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Yummy's Uithoorn 5 stars after 1007 reviews
Yummy's Uithoorn