Reviews


5 stars after 1071 reviews
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Best sushi This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Supergoed!! Met 8 personen van genoten, iedereen vond het heerlijk! Voor herhaling vatbaar. 4/10/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk weer! 4/10/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi, vers. Alleen de boontjes waren dit keer iets te hard. Voor de rest prima. 4/9/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik werd gebeld dat de vegan meat voor de pokébowl op was. Ik kreeg tofu als alternatief aangeboden. Ik vond de tofu helaas niet lekker, smaakloos. Ik baalde wel want de maaltijd was hierdoor toch een beetje verpest. En zonde van het geld. Toch 4 sterren omdat ik altijd erg blij met jullie ben. Suggestie: er bestaan ook vega(n) garnalen. Erg lekker en ik zou het super vinden als jullie dit zouden opnemen in het assortiment :-) 4/7/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Geen zegels ontvangen maar verder top. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten! Ik had sushi en sashimi besteld. De sashimi zat er per ongeluk niet bij, nadat ik hier over gebeld had was er binnen 10min een bezorger om het alsnog na te leveren. Ik bestel zeker weer hier 4/2/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede service. Op mijn verzoek de komkommer en wortel apart in een bakje gedaan. Top! 3/31/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sushi en bowls zijn altijd erg lekker. Personeel mag wel wat extra aandacht besteden aan het dragen van een mondkapje en handschoenen bij het bereidden/aanraken van het eten. 3/30/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/29/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/29/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
We moeten eerlijk toegeven, dat het dit keer niet zo lekker smaakte als alle andere keren! Hoop dat het bij deze ene keer blijft! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas waren alle warme getechten al koud toen het afgeleverd werd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker toetje warenonderzoek mochi bolletjes, heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/27/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/26/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/25/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/23/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/21/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/21/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het was zeker niet wat wij gewend zijn van Yummys! Porties zijn veel kleiner geworden en tonijn smaakte nog naar ijs! Jammer dat de kwaliteit zo achteruit is gegaan! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/21/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/19/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/18/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Very yummy 3/18/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker en super snel bezorgd. 3/18/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
3/15/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, sushi creations heerlijk als ook de yakatori. Wat warm hoort was ook nog warm. Groote van de stuks zijn goed. Wellicht zijn jullie nog met de website bezig maar ik mis foto´s bij sommige te bestellen sushi. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer TOP! 3/13/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/13/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer top! 3/13/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Houden zo,alles lekker en vers,heerlijk klaargemaakt 3/13/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hebben heerlijk gegeten .Kwaliteit uitstekend.Ziet er verzorgd uit.Bezorging op tijd en vriendelijk. Kortom,zeer tevreden mensen. Bedankt. 3/13/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb de sushi opgehaald, moest nog wel even wachten erop, maar ik was wat te vroeg. De boontjes waren echt koud bijna frozen, heel jammer. De rest van de sushi was oke, ik had het idee dat de maki al niet meer helemaal vers meer was, helaas. Het was allemaal net oke, maar niet om te zeggen yes morgen weer. 3/12/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/12/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/11/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/10/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt, elke keer weer super lekker!! Prijs/kwaliteit heel goed!! 3/9/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en betaalbaar 3/6/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima kwaliteit en snelle bediening Ben heel tevreden! 3/6/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/6/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/6/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles heerlijk en op tijd bezorgd 3/5/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vers, smakelijk, correct en snel 3/5/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten kwam snel en was lekker. 3/5/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/5/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk, dank jullie wel!! 3/5/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en snel bezorgd 3/4/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten. Het enige jammere was dat de gyoza bijna koud was 3/3/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas geen sushi’s gekregen ivm defecte koeling, we waren netjes erover geïnformeerd. Next time better! 3/2/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
T was deze x beetje koud, en was erg jammer dat er voor de pokebowl geen krokante kip meer was, dat was lekkerder dan de gyoza kip optie die er nu is 3/1/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top weer. Bedankt. 2/27/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/27/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geen teleurstelling, goede Sushi voor een prima prijs. 2/26/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/26/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/26/2021
Yummy's Uithoorn 5 stars after 1071 reviews
Yummy's Uithoorn