Reviews


5 stars after 1436 reviews
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Veel te zout 6/28/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkerrrr 6/28/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mijn zeewier salade was niet vers. Het had een rare geur en smaak. Het was donker van kleur. Ik kon het niet eten. De rijst bij de kip was ook niet vers. Dit is de eerste keer dat mijn eten niet lekker was. Gelukkig had ik mijn sushi rol maar omdat de rest van mijn eten niet goed was bleef ik met honger. Heel teleurstellend. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/25/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/24/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Delivery came in less than 20 minutes, sushi was delicious. Thank you and till the next order! 😊 6/24/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/20/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het duurde 2 uur in plaats van 1 uur voordat het kwam. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer top 6/16/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekker weer :) 6/16/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Diversen rols vielen uit elkaar bij het oppakken.werd een bende 6/14/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles helemaal in orde qua kwaliteit etc, maar we hadden aangegeven voor 3 personen. En er zat maar 1 set eetstokjes bij. Dus de andere 2 personen moesten met de handen of bestek eten. 6/13/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/11/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/11/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer super lekker zoals altijd 6/10/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/9/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Graag de volgende keer het tasje met Pokebowls recht houden ;-) en bij 1 van de 4 pokebowls ontbrak een groente én was de bruine rijst met quinoa niet gaar. Verder was het lekker en ben ik blij dat de portionering is aangepast. fijn! 6/9/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/6/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
het gros van de sushi's waren slecht gesneden en vielen uit elkaar This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/5/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Minder keus en duurder, helaas. Verder is prima. 6/4/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pokebowl zalm met salade besteld ipv rijst. De sla was veel te nat deze keer. Was niets van over. Erg jammer. De rest was goed. 6/2/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/31/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Netjes op tijd en heerlijk vers! 5/28/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/27/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
5/26/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas was niet alles erg vers. 5/26/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/26/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk sushi! Aardige medewerkers. Duurde iets langer het afhalen waardoor ik 2 Nigiris ter compensatie kreeg. Top! 5/26/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/24/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/24/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was echt om te huilen vandaag sushi rijst was droog en hard we hebben jullie gebeld maar kennelijk niets met deze klacht gedaan … zeer teleurgesteld dit is niet de lekkere kwaliteit die we van jullie gewend zijn!! 5/24/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/23/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/21/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
California smaakte niet erg vers. Alles viel snel uit elkaar 5/19/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De tonijn in de pokebowl was niet van de kwaliteit welke wij gewend zijn van Yummys. De sesamballen waren iets te lang gebakken. Dit weerhoudt ons er niet van om nogmaals eten te bestellen bij Yummys 5/18/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! 5/17/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben weer heerlijk gegeten! Bedankt This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was echt weer helemaal top, heerlijk gegeten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas zaten de spaarstickers er niet bij. Ik vroeg erom, maar toen werd er gezegd dat ze in het tasje zagen. Niet dus… This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd super! Dit keer ook heel snel bezorgd! 5/14/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De beste ik ga van Amstelveen speciaal naar Uithoorn hiervoor 5/14/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij komen 2 a 3x per maand bij jullie, ik heb vanavond nog gezegd dat het er goed uit ziet. Het is heerlijk vooral die Tenderrole, om je vingers bij af te likken. 5/12/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerst kreeg je veel meer, pokebowl is een stuk kleiner geworden 5/12/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er waren bij afhalen twee producten vergeten. Fout kan altijd voorkomen, het gaat dan om de oplossing. Wel, toen ik daar over belde, hadden we de gerechten binnen 20 minuten alsnog op tafel. Heel goede service! 5/9/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas weer een portie edamame vergeten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Gedeelte bestelling vergeten. Misschien dicht nieten na een kleine controle met klant? This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Sushi viel helemaal uit elkaar en vrij smakeloos 5/7/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Sushi was top, warme gerechten waren te veel afgekoeld, kleine tip, neem niet teveel bezorgingen achter elkaar aan 5/6/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk sushi! Vriendelijk team. Goede en snelle service. We bestellen hier graag! 5/2/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Was weer uitstekend This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten stond niet klaar op afgesproken tijd, moest zelfs nog worden gemaakt. Niet door drukte, gewoon vergeten.. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer lekkerrrrrrrr! 4/29/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/28/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vers en heel lekker! 4/26/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pokebowls waren weer heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/24/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/24/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lecker eten 4/23/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De meeste sushi rollen waren net niet rond. Alles viel eruit. Wel heerlijk maar niet zo handig dus. 4/23/2022
Uithoorn 5 stars after 1771 reviews
Uithoorn