Reviews


5 stars after 1528 reviews
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ingrediënten waren niet vers en tonijn smaakte oud. Portie was tevens niet in verhouding met geld wat je voor betaalt. Sojasaus en de rest waren vergeten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/2/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb een error na checkout. Gelukkig heb ik heb gebeld en bevestigd dat mijn bestelling is ontvangen. 9/28/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer goed. Altijd lekker en vriendelijk Personeel. 9/27/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat een eerlijke sushi en gode service bij afhalen. 9/26/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/25/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Veel te weinig soya saus. 4 zakjes voor 2 personen. 9/24/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pokebowl met eend is normaal mijn favoriet maar nu was de eend niet knapperig, maar had een zompig vet deeglaagje, bah! Ook de laag gefruite uitjes was zacht geworden door de hoeveelheid hoisinsaus die eroverheen zat. Jammer tot nu toe was ik altijd zeer tevreden.. 9/23/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Niks gedaan met de opmerking waardoor de halve bestelling niet goed was 9/21/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De beste sushi, altijd heerlijk, bezorging altijd binnen de tijd door zeer vriendelijke bezorgers. 9/17/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi was omgewisseld voor een andere die niet besteld was. Nigiri ipv een rol 9/16/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit van de sushi gaat steeds meer achteruit. Sushirijst is naar ons idee niet altijd vers en ook de crunchrollen zijn vaak slap. Heel erg jammer want wij bestellen hier normaal best vaak. 9/13/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/13/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/10/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De tassen waren nat, aangezien de deksels van de bowls af waren gegaan. Dat vond ik nog niet zo erg, die paar komkommers en stukjes rijst. Wat wel erg jammer was was dat de rijst niet gaar was, en de stukjes tonijn niet meer goed waren. Vroeger waren de poke bowls erg goed maar ze zijn flink achteruitgegaan. Voor ons helaas nu de laatste keer dat we bestellen.. 9/9/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/6/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/3/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/2/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 9/2/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk! 9/2/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/31/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pokebowls, goed gevuld. Alleen kreeg ik helaas een ander ingrediënt bij de zelf samengestelde pokebowl dan die ik had gekozen. 8/30/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/30/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/29/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer top!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/28/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het ging behoorlijk mis vandaag. Bij de eerste levering ontbraken de warme dingen. Na een telefoontje werden de ontbrekende spullen gebracht, maar toen bleken de edamame boontjes er niet bij te zitten (3e bestelling overigens al dat dit gebeurt!). De koerier moest dus nóg een keer terugkomen. Ook bleek de tweede bezorging niet helemaal warm meer. Alsof het al wel klaar had gestaan maar door de tijd afgekoeld was. Opnieuw gemaakt had hier gepast. Ze hebben een lijmpoging gedaan en wat extra sushi geleverd maar ik ben bang dat voor ons de grens bereikt is 😏 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/28/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Aardige bediening, snel geholpen. Alles vers gerold, wat fijn. Al met al goede ervaring. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/28/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/28/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/28/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi was op tijd klaar en smaakte prima, maar wel jammer dat de meeste uit elkaar vielen. Daarom ook geen 5* bij kwaliteit. 8/27/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi’s waren weer verrukkelijk! 4 sterren bij kwaliteit omdat de sushi’s niet goed doorgesneden waren waardoor ze tijdens het eten kapot gaan en de vulling eruit kwam. Ook 4 sterren bij de website omdat meerdere menu’s eerst uitstonden ivm gebrek aan ingrediënten. Verder is de smaak als vanouds geweldig! 8/27/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer lekker en zo snel bezorgd 8/26/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
(Weer) vers, gevarieerd en snel bezorgd. Ik kijk al uit naar volgende keer. 8/24/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/24/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/23/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij bestellen regelmatig de sushi via Yummy’s, echter leek de sushi dit keer niet vers 8/22/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/22/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/21/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima verzorgd en genoten. 8/19/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en snel helemaal tevreden! 8/16/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/16/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/15/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/14/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was buiten op tafel gezet zonder iets te laten weten en deel van bestelling miste This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/14/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/14/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/13/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom. Zeer lekker 8/12/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/10/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/9/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Beetje liefdeloos klaar gemaakt. Ook geleverd zonder stokjes of soja saus bij een bowl van €14. Niet van plan hier nog eens te bestellen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/7/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Delicious food and fast delivery :) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/7/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was er sneller dan verwacht. Ik houd daarvan This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/7/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was wederom heerlijk. De pokebowls zijn goed gevuld. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/7/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/5/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt weer helemaal top lekker vers gemaakt 8/5/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd super lekker! 8/5/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/4/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/2/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/1/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/31/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer genieten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/31/2022
Uithoorn 5 stars after 1922 reviews
Uithoorn