Reviews


5 stars after 1303 reviews
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorgen duurt echt te lang This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bijna 2 uur gewacht! Eten was in plaats van warm Ijskoud . Kwaliteit was ook niet best !!! Ben Teleurgesteld!!! Ik heb eerder bij vrienden yummy’s gegeten en dat was zo veel beter. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd top en een leuk punten spaar systeem. Top tent ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ben erg tevreden over alles. Zal zeker weer bestellen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas waren de producten uit de snackbox te kort gebakken. Pokebowls waren lekker, alleen de gyoza kip was voorheen altijd in stukjes en nu in zijn geheel. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Voor het eerst beetje harde rijst. Erg jammer, daardoor viel het tegen deze keer. 1/22/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alle sushi stukjes vielen uit elkaar. Wel eens beter gehad. 1/22/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastische service! Na dat het mis was gegaan heb ik geheel gratis een nieuwe maaltijd thuis gebracht gegrepen en deze was heerlijk! 1/22/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/22/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede kwaliteit en snelle service. Levering informatie zsm.... Binnen 50 minuten schrikt wel af maar was er binnen 20 min. Top 1/22/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/21/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom weer lekker gegeten, stond op tijd klaar en korting is altijd fijn:) 1/21/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/21/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima sushi. Echt lekker. 1/20/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Supermakkelijk besteld via de eigen site. Bestelling was er snel, en het was weer onwijs lekker! 1/20/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/19/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De gekozen sushi gerechten waren zoals altijd prima bereid, en erg lekker. aandacht en smaak wordt steeds beter ! 1/17/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk en zo vers!!!! 1/17/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/17/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
15 min wachten bij afhaken; Thuis miste ik 1 gerecht; nabezorgd; achteraf miste ik nog 1 gerecht. Niet meer gebeld, was er klaar mee. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/16/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op de website staat een al verlopen actie gemeld..... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/16/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/16/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/16/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/15/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/14/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Kwaliteit eten heerlijk! 1/11/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten zoals altijd. Maar de wasabi en gember zit nu in zakjes en zeker de gember is achteruit gegaan vergeleken met de vorige keer. Ik hoop dat dit tijdelijk is. 1/11/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
top service en kwaliteit zoals altijd! 1/10/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Je moet er even geduld voor hebben, maar we hebben weer heerlijk gegeten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Voor de 3e keer de verkeerde nigiri en geen chilisaus bij de chicken tenders.. dat is wel jammer! Verder weer lekker en goed. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Gewoon altijd prima This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd....heel erg lekker! 1/8/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Kwaliteit 3 sterren omdat het minder lekker was dan voorheen. Het lijkt alsof de ingredienten minder van kwaliteit zijn. Ook de wasabi en gember waren redelijk smakeloos. Ik moet helaas opzoek naar een nieuw adres voor mijn sushi 1/8/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top, alles is weer op! 1/6/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De portie was erg klein. Zou graag de optie willen hebben voor een grotere optie te gaan. Zat ook erg weinig rijst in 1/5/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorgen duurde veel te lang. Zsm werd 1 1/2 uur wachten. En dan ook nog koude loempia’s krijgen is dan niet echt fijn. 1/5/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was echt heerlijk! Alleen jammer dat we zo lang moesten wachten (bijna 1,5 uur), verder niets op aan te merken! 1/5/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/4/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/2/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
ze waren iets vergeten bij mn bestelling 1/1/2022
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben, zoals altijd, weer heerlijk gegeten!!! Yummie. 12/31/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/29/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten werd ruim een uur te laat bezorgd en hetgeen wat warm had moeten zijn was gewoon echt koud! 12/28/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd geleverd en heerlijke sushi! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/26/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
TOP This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/26/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/24/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon altijd voortreffelijk. Pas op dat je niet teveel eet want stoppen is lastig zo lekker is het! 12/24/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk gegeten!! 12/24/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/24/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We zijn omnivoor en kozen onder andere voor vega-mix en original menu3 mix. We waren aangenaam verrast. Vooral van de vega mix. De crunchy eend was ook leuk én lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/19/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Dit keer wel alles allen geen stikkertjes jammer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/19/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 12/18/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Vaak komen de warme gerechten niet warm maar lauw aan. 12/18/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/18/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Levertijd was erg lang. Gyozas helaas niet meer warm. 12/17/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker sushi! Enige jammere is dat de sushi’s met kip in dezelfde doos verpakt zaten als de sashimi. Niet handig als je zwanger bent of allergisch bent voor vis 12/17/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Food is great, delivery on time, website works and is clear. The stapled together delivery bags was the most annoying part. 12/16/2021
Yummy's Zijdelwaardplein 77C 0297-203311
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Een half uur later bestelling mee kunnen nemen, maar dit was het meer dan waard. Ze hadden het erg druk. Maar werd ter plekke vers gemaakt. Gegrilde vleesstokjes lekker gekruid en mals en warm. Sushi ook heerlijk. 12/13/2021
Uithoorn 5 stars after 1523 reviews
Uithoorn