Catering

Geef je een feestje, een lunch of een etentje voor je bedrijf? Onze verse authentieke sushi in combinatie met onze creatieve gerechten zijn perfect voor elke gelegenheid. Door ons diverse menu is er voor ieder wat wils en is het perfect als lunch of diner. 

Onze catering is een smaakmaker en een feestje op zich. Een gezonde keuze om de gelegenheid op te vrolijken met de vele smaken. 

Er is een keuze uit 4 verschillende plates en het is ook mogelijk om zelf een eigen plate samen te stellen. Om zelf een plate samen te stellen moet je naar www.yummys.nl via de menu pagina. De plates zijn af te halen in onze winkel of kunnen tegen een meerprijs bezorgd worden. 

  • Inclusief stokjes, servetten, soja, wasabi en gember voor elke plate
  • Catering plates zijn gemiddeld 20% goedkoper
  • Online alléén bestellen voor morgen of later
  • Aanbetaling vereist (25%)
  • Indien gewenst kunnen wij jouw sushi plate bezorgen (bezorgkosten €2,50) Indien u een catering bestelling nodig heeft voor dezelfde dag, adviseren wij contact op te nemen met yummy’s voor de mogelijkheden via 0297-203311 of de contact pagina op de website. 

* bestellingen kunnen uiterlijk 1 dag voor gekozen afhaal/bezorg dag kosteloos geannuleerd worden. indien je te laat annuleert kunnen wij de aanbetaling (25%) niet terugstorten.Yummy's Uithoorn 5 stars after 1261 reviews
Yummy's Uithoorn